Klantencases

Digitaal factureren via Acto Group bespaart ons uren personeelskosten om facturen te plooien, te frankeren en naar de postbus te lopen. Wij stellen onze facturen op en sturen ze door naar Acto Group. Zij zorgen ervoor dat dezelfde dag nog of de dag erna de factuur digitaal verstuurd wordt. Er is een onlineapplicatie voorzien waar onze klanten hun facturen kunnen downloaden. Natuurlijk besparen we ook enorm veel papier. Weet je dat we tien jaar geleden jaarlijks drie palletten papier verbruikten?

Professioneel contactcenter en telesecretariaat

 

Elke dag gaan de elektronische bestanden tegen de middag naar Acto Group. Daar moet alles geprint en in enveloppen gestoken zijn vóór 16 uur. Dat geeft ons de zekerheid dat bpost de volgende dag de post bezorgt. We krijgen inzage in de controlerapporten en ik kan zeggen dat het systeem uitstekend werkt. Vooraf hadden we het type papier, een eenvoudige lay-out en het handigste formaat voor onze verschillende klanten bepaald. Acto Group verstuurt voor ons ongeveer 120.000 facturen per jaar. Door dat deel van onze activiteit te outsourcen, zijn we erin geslaagd een hele besparing te realiseren op de verzending van facturen. Bovendien krijgt Acto Group door zijn jaarvolume aan verstuurde brieven lagere portokosten dan wij ooit zouden kunnen behalen.

Logistiek bedrijf in de farmaceutische sector

 

Acto Group is onze papieren partner voor outsourced document distribution. Soms waren er op vrijdagmiddag echte piekmomenten – en bewaar dan maar eens je kalmte als de printer het plotseling begeeft. We zetten die medewerkers nu in voor commerciële en selectietaken en dat komt onze core business ten goede. In juli is er een enorme piek door de studentencontracten. Maar Acto Group is niet onder de indruk van zo’n piek en kan het volume feilloos aan. Als wij vóór 15.30 uur het document elektronisch naar Acto Group sturen, zijn we er zeker van dat het de volgende ochtend op de deurmat valt bij onze klanten of uitzendmedewerkers. Elke ochtend krijgen we van hen de bevestiging dat alle documenten verstuurd zijn.

Bedrijf met tientallen uitzendkantoren

Denkt u aan outsourcing van uw document distribution?
Breng er flow in!