E-signing - documenten digitaal ondertekenen

E-signing - documenten digitaal ondertekenen

Hoe maakt u korte metten met het ondertekenen van papieren documenten?

Heeft uw organisatie veel contracten en documenten te ondertekenen? Kost u dat een massa papier en tijd? En moet u de benen van onder uw lijf rennen om een handtekening van iedereen te krijgen? Dan is e-signing van Acto Group dé oplossing voor u. Lees waarom.

U krijgt een handtekening of een goedkeuring veel sneller als u het proces digitaal laat verlopen.

Ons digitale systeem e-signing stroomlijnt en automatiseert de ondertekeningsprocedure. Het werkt correct én legaal. Daardoor waait er een frisse wind door uw contractbeheer en managementprocessen.

 

Dankzij e-signing zet u een stap vooruit.

Anders blijft uw organisatie zich verliezen in de trage papiermolen.

  • E-signing is een 100% wettelijke en beveiligde online ondertekeningsoplossing.
  • Ideaal om klant- en leverancierscontracten en andere documentatie online te ondertekenen, te distribueren en op te slaan.
  • U hoeft e-signing zelfs niet te coördineren. Dat doet Acto Group voor u.

 

Hoe werken organisaties met e-signing?

  • We maken de workflows voor e-signing op maat van uw bedrijf. Zodat u niets aan uw werkstromen en controleprocessen hoeft te veranderen.
  • U overziet het ondertekeningsproces via een online dashboard. Wij signaleren eventuele vertragingen en sturen automatisch reminders.
  • De online beveiligde toegangs- en autorisatierechten laten alleen de personen ondertekenen die dat mogen doen.
  • U wint gegarandeerd tijd tussen het akkoord voor een overeenkomst en het begin van het werk.
  • U kunt elektronische documenten altijd en overal inzien, verwerken en ondertekenen – met computer, laptop, tablet en smartphone.
  • Fraude is niet mogelijk. Het ondertekeningsproces e-signing is beter beveiligd en beter te verdedigen dan papiergebonden processen.

 

En waarvoor gebruikt u e-signing?

Contract, partnerovereenkomst, leaseovereenkomst, declaratie, werkorder, NDA of SLA? Met e-signing kan het allemaal. Met één of meer handtekeningen. In binnen- en buitenland. Verzonden via de kanalen die u verkiest.

En er is meer: de hele werkstroom en alle goedkeuringsstappen zijn transparant en traceerbaar. We bouwen controlepunten in om contracten te valideren voor u ze naar de klant stuurt. Elk document krijgt een digitale handtekening om het een juridische status te geven.

 

Beslis en begin

U moet een knoop doorhakken. Doen wat u altijd al deed. (Of helemaal niets doen.) Maar dat brengt u geen stap vooruit. Treed daarom in actie en boek meteen resultaat.

Neem nu contact op met Acto Group voor een gratis demo van e-signing.

Contacteer Krista Rampelberg